ODS-Supplement er fullført - Jenstad, Tor Erik (LexicoNordica, 2006)
Ordbog over det danske Sprog. Supplement. Femte bind: maabe– Øvrigheds-. Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, Gyldendal 1992. II sider pluss 1804 spalter.