Den trettonde upplagan av SAOL - Martola, Nina (LexicoNordica, 2007)
Svenska Akademiens ordlista över svenska språket. Trettonde upplagan. (SAOL 13). Redaktion: Martin Gellerstam (huvudredaktör), Sture Berg, Emma Sköldberg, Daniel Berg. Dataansvarig: Christian Sjögreen. Utgivare: Svenska Akademien. Förlag: Norstedts Akademiska förlag. Stockholm 2006.