En engelsk-finsk ordbok - Luokkakallio, Tuija (LexicoNordica, 2007)
Anmeldt værk: Suuri englanti-suomi – sanakirja. Redaktion: Gummerus Kustannus Oy:n sanakirjatoimitus, toimituskuntaan vuosina 2002–2005 kuuluneet sanakirjatoimittajat ja Kielikone Oy (’Gummerus förlags ordboksredaktion, de redaktörer som ingick i redaktionen 2002–2005, samt Kielikone Oy’). Helsinki: Gummerus 2005. 1382 s., € 115,-