En ny svensk-rysk och rysk-svensk ordbok - Ljunggren, Magnus; Malmgren, Sven-Göran (LexicoNordica, 2007)
Anmeldt værk: Norstedts ryska ordbok: rysk-svensk, svensk-rysk. (Rysk titel.) Projektledare och huvudredaktör: Ulla Birgegård. Huvudredaktör: Elisabeth Marklund Sharapova. Projektsamordnare på förlaget: Britt-Marie Berglund. Stockholm: Norstedts Akademiska Förlag 2006.