Natur och Kulturs Stora Svenska Ordbok - Skölberg, Emma (LexicoNordica, 2008)
Anmelt værk: Natur och Kulturs Stora Svenska ordbok. Författare: Per Olof Köhler, Ulla Messelius. Projektledare och huvudredaktör: Christian Mattsson. Vetenskaplig ledning: Birgitta Hene. Granskare av etymologier: Rune Palm. Stockholm: Natur och Kultur.