Norstedts ordboksappar - Holmer, Louise (LexicoNordica, 2011)
Anmeldte værker: Norstedts engelska ordbok Pro, version 1.3 Systemkrav: iOS 3.2 eller senare, kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Storlek: 14,3 MB. Pris: 349 SEK. Utvecklad av isolve AB 2010. Norstedts Förlagsgrupp AB, Stockholm 2010. Norstedts svenska fickordbok, version 1.0 Systemkrav: iOS 3.1 eller senare, kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Storlek: 1,8 MB. Pris: 55 SEK (men har sålts till bokreapriset 7 SEK). Utvecklad av isolve AB 2010. Norstedts Förlagsgrupp AB, Stockholm 2010. En liten ordbok för dig som är Kär & Galen Systemkrav: iOS 3.1 eller senare, kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Storlek: 0,9 MB. Gratis. Utvecklad i samarbete med isolve AB. Norstedts Förlagsgrupp AB, Stockholm 2011.