Ordbøker med menneskelig ansikt - Hauge, Kjetil Rå (LexicoNordica, 2009)
Anmeldt værk: Evgenij Rivelis, Kak vozmožen dvujazyčnyj slovar’. Acta Universitatis Stockholmiensis. Stockholm Slavic Studies 36. Stockholm 2007, 408 s.