Gads leksikon om Islam - Pálfi, Loránd-Levente (LexicoNordica, 2009)
Anmeldt værk: Jean Butler & Thomas Hoffmann (red.): Gads leksikon om islam. 1. udgave, 1. oplag. København: Gad 2008. 310 sider, ill., indb. Kr. 299,-.