WSOY:s Stora Ordbok Tyska-Finska - Nikula, Henrik (LexicoNordica, 2009)
Anmeldt værk: Saksa-suomi-suursanakirja/Großwörterbuch Deutsch-Finnisch. Huvudredaktör Jarmo Korhonen, redaktör Briitta Korhonen, arbetsgrupp Henning Bergenholtz, Joachim Böger, Helmut Diekmann, Jouni Heikkinen, Irmeli Helin, Irma Hyvärinen, Tuulikki Markus, Kaija Menger, Udo Miebs, Anna Rissanen, Olli Salminen. Helsinki: Werner Söderström 2008 [1833 sidor, ISBN 978-951-0-22424-3]