Liten svensk-finsk idiomordbok - Klemettinen, Riina; Martola, Nina (LexicoNordica, 2009)
Anmeldt værk: Birgitta Viljanen & Kari Viljanen: Ruotsi–Suomi-idiomisanakirja. Helsinki: Gummerus Kustannus Oy 2008.