Tre svensk-danske ordbøger på nettet - Kristensen, Kjeld (LexicoNordica, 2012)
Anmeldte værker: Ordbogen.com (en kombineret svensk-dansk og dansk-svensk elektronisk ordbog udviklet af virksomheden Ordbogen.com). sprogbro.org (en elektronisk svensk-dansk ordbog redigeret af Margareta Broberg; hjemmesiden udviklet i samarbejde mellem Mattias Bodlund, Oncotype, Ernst Jonas Bencard og Margareta Broberg). dansk-og-svensk.dk (en hjemmeside med ordlister mellem svensk og dansk, udviklet af Öresunds Översättningsbyrå, Lund, ved Kerstin og Poul Hansen).