Portalen svenska.se - en ny digital samlingsplats för språkresurser från Svenska Akademien - Lönnroth, Harry (LexicoNordica, 2018)
Ordboksportalen svenska.se <https://svenska.se/>. Svenska Akademien, Stockholm. Publicerad på internet 22.9.2017.