The Routledge Handbook of Lexicography: en monumental ingång till lexikografi - Blensenius, Kristian (LexicoNordica, 2018)
Fuertes-Olivera, Pedro A. (ed.): The Routledge Handbook of Lexicography. Abingdon: Routledge 2018. 810 sidor. Pris: 132 GBP (tryck) eller 35,99 GBP (e-bok).