En undersøkelse av bruk og brukere av Lexins svenska lexikon - Fjeld, Ruth Vatvedt (LexicoNordica, 2019)
Ordboksanvändning på nätet. En undersökning av användningen av Lexins svenska lexikon. Ph.D.-avhandling av Ann-Kristin Hult. Göteborgsstudier i nordisk språkvetenskap 27. Institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet. <http://hdl.handle.net/2077/49441>. Forsvart 20.1.2017.