Spring til hovedindhold
Spring til hovednavigations-menu
Spring til bundtekst
Open Menu
Ledelse og Erhvervsøkonomi
Nyeste
Arkiver
Meddelelser
Om
Om tidsskriftet
Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
Kontaktperson
Søg
Log på
Startside
/
Arkiver
/
Ledelse og Erhvervsøkonomi/Handelsvidenskabeligt Tidsskrift/Erhvervsøkonomisk Tidsskrift, Bind 57 (1993) - 4
Ledelse og Erhvervsøkonomi/Handelsvidenskabeligt Tidsskrift/Erhvervsøkonomisk Tidsskrift, Bind 57 (1993) - 4
Publiceret:
1993-01-01
Artikler
Fødevarerelateret livsstil: Et Instrument til markedsovervågning I fødevareindustrien
Karen Brunsø, Klaus G. Grunert
HTML
PDF
Optimalt Design af Fødevarer
Anne C. Bech, Erling Engelund, Hans Jørn Juhl, Kai Kristensen, Carsten Stig Poulsen
HTML
PDF
Fødevareforbrug - et regionernes Europa? Perspectives for danske virksomheder
Søren Askegaard, Tage Koed Madsen
HTML
PDF
Indgår fødevareemballagens functions- og miljøegenskaber i forbrugernes købsovervejelser?
Tino Bech-Larsen
HTML
PDF
Editorial
Kai Kristensen, Carsten Stig Poulsen
HTML
PDF
Husholdningers valg of fødevarer1- strategies for ration el adfærd
Jens Bonke
HTML
PDF
Kort om forfatterne
- Redaktionen
HTML
PDF
Sprog
Dansk
English