Danskfaget i spil på læringsplatforme: Fagdidaktisk analyse af danskfaglige undervisningsforløb - Hansen, Jens Jørgen; Gissel, Stig Toke (Learning Tech, 2019)
I denne artikel undersøger vi dansklæreres brug af læringsplatformen Meebook i forhold til at designe danskfaglige forløb. Forløbene har vi analyseret ud fra en fagdidaktisk analysetilgang hvor vi både ser på funktion, form og især indhold i de didaktiske forløb. Herigennem belyser vi bl.a. hvilket danskfag og danskdidaktiske diskurser, som tegner sig i lærernes arbejde, og hvordan lærerne arbejder med at designe læringsaktiviteter i læringsplatformen med særligt fokus på tilegnelseshandlinger og modalitetsbrug.