Lærernes valg og bruk av læremidler i spansk: Styrking av elevenes kultur- og demokratiforståelse i et allmenndannende perspektiv - Grønn, Berit (Learning Tech, 2021)
Abstakt på engelsk vedlegges bearbeidet og endelig versjon i mai 2021.