Tegn på Læring. Teoribaseret evaluering som metode til forskning i læremidler og undervisning - Hansen, Thomas Illum; Brodersen, Peter (Læremiddeldidaktik, 2015)
Blikket på en synlig/usynlig-akse i undervisning har været et retningsgivende perspektiv i projektet Tegn på læring, hvor vi har undersøgt sammenhænge mellem brug af læremidler og læring. Særligt fokus er der på motivation og undervisningsdifferentiering.