Mål, midler og scenarier - Brodersen, Peter; Hansen, Thomas Illum (Læremiddeldidaktik, 2015)
Resultater fra interventionsprojektet Tegn på Læring med øget adgang til læremidler og fokus på differentiering, faglig mestring og motivation.