Evaluering af digitale læremidler - Hansen, Thomas Illum (Læremiddeldidaktik, 2013)
Hvad kendetegner digitale læremidler? Hvilke typer findes der? Og hvordan bør vi evaluere de forskellige typer i forbindelse med indkøb, anskaffelse, anvendelse, vejledning og formidling til andre?