En digital læremiddelkultur på vej – it og digitalt læremiddelbrug i Vordingborg Kommunes skoler - Carlsen, Dorthe; Christiansen, René B.; Gissel, Stig Toke; Graf, Stefan Ting; Slot, Marie Falkesgaard (Læremiddeldidaktik, 2018)
I starten af 2012 bestilte Vordingborg Kommune en undersøgelse af læremiddel.dk, der skulle afdække ”kommunens læreres brug af digitale læremidler i dansk, matematik, naturfag, sprog og praktisk-musiske fag med henblik på at udpege barrierer og potentialer for øget anvendelse af it i fagene”.