Praktisk talt – om læremidler og professionsdidaktik i dansk i læreruddannelsen - Christoffersen, Rikke (Læremiddeldidaktik, 2011)
Hvordan kan man med læremidler som centralt omdrejningspunkt i linjefags-undervisningen på læreruddannelsen bringe praksis i spil med teorien? Artiklen præsenterer et bud på en ekspliciteret professionsdidaktik i og med læremidler.