Anvendelse af læremidler i professionsuddannelserne - Brodersen, Peter; Poulsen, Jens Aage (Læremiddeldidaktik, 2011)
Casen er udbredt i professions-uddannelserne, og rigtigt anvendt kan casen bygge bro mellem teori og praksis og styrke de studerendes professionsfaglige dømmekraft.