Professionsuddannelse 2.0 – nye veje til professionslæring - Hansen, Jens Jørgen (Læremiddeldidaktik, 2011)
Hvordan kan professionsuddannelser udvikle professionslæring, professionsfaglighed og professionsdannelse med læremidler som omdrejningspunkt? Artiklen præsenterer tre bud på udvikling af professionslæring.