BIDL – mellem genetik og kompleksitet - Helms, Niels Henrik; Klausen, Maja (Læremiddeldidaktik, 2010)
Hvad er forholdet mellem det komplekse og det generiske i innovationsprocesser? Ved at inddrage begreber som proces og innovation på tværs af tid, rum og praksisfællesskaber beskriver forfatterne de nye, hybride og sammensatte fællesskaber, der opstår i sådanne processer.