Motivation og læring i det digitale rum - Okkels, Else Marie; Christensen, Vinnie Lerche (Læremiddeldidaktik, 2010)
Hvorfor motiveres elever af digitale læremidler? Denne artikel giver et bud på, hvad eleverne motiveres af, når de skaber digitale produkter. Forfatterne analyserer elevernes motivation og læring gennem æstetiske læreprocesser og lærerrollen i forbindelse med arbejdsprocessen.