Digitale læremidler, antropologi og et kvalitativt udgangspunkt i brugerne - Petersen, Margit Anne; Ulk, Rikke (Læremiddeldidaktik, 2010)
Antropologer har været i felten for at tilbringe tid med, observere, deltage og interviewe elever, lærere, skolebibliotekarer og CFU-konsulenter. Målet var at skabe ny indsigt, et kvalitativt grundlag for at udvikle og teste samt at involvere projektdeltagerne.