Didaktisk formidlingsdesign – formidling fra hjerne til hjerte. Baggrund og teori - Christensen, Carl Erik (Læremiddeldidaktik, 2010)
Didaktisk formidlingsdesign er en dynamisk værktøjsskabelon, der kan benyttes ved tilrettelæggelsen af udstillings- og formidlingsvirksomhed på cfu’er, pædagogiske centre, messer for læringsressourcer og tjene som inspiration for skolebiblioteker i deres udvikling til læringscentre. Artiklen præsenterer tankerne bag udviklingen af didaktisk formidlingsdesign og dets potentialer i cfu’ernes formidlingspraksis.