Læremiddelformidling – en introduktion - Hansen, Jens Jørgen (Læremiddeldidaktik, 2010)
Hvad findes af læremidler, hvordan kan læremidler karakteriseres og vurderes, hvad er gode læremidler, hvordan skal lærere og elever bruge læremidler og hvordan skal vi formidle og vejlede om læremidler? Det er nogle af de spørgsmål og udfordringer som ligger i begrebet læremiddelformidling. Artiklen præsenterer en model til håndtering af refleksiv læremiddelformidling og peger på tendenser i læremiddelformidling 2.0.