Læremidler – støtte og udvikling - Nielsen, Bodil (Læremiddeldidaktik, 2009)
Læremidler skal udarbejdes, så de bedst muligt støtter og udfordrer elever i deres læreprocesser. Samtidig er det vigtigt, at de også er gode redskaber for læreren. Hvordan læremidler kan støtte læreren i hverdagen og samtidig bidrage til udvikling, giver artiklen her et bud på.