Forord til Læremiddeldidaktik 2 - Hansen, Thomas Illum (Læremiddeldidaktik, 2009)
Med dette andet nummer af e-tidsskriftet Læremiddeldidaktik har vi valgt at sætte fokus på læremidler i fagene i forlængelse af den fagdidaktiske tradition. Temanummeret rummer både almene og fagdidaktiske perspektiver på læremidler i fagene.