Læremidler fra makro- til mikroniveau - Juul, Henrik (Læremiddeldidaktik, 2008)
Henrik Juul er forlagsredaktør ved Gyldendal Uddannelse, og hans artikel repræsenterer et produktionsperspektiv. Således præsenterer han en almendidaktisk model for analyse og vurdering af læremidler, der kan bruges ud fra et produktionsperspektiv, men som også er interessant ud fra såvel et vurderings- som et praksisperspektiv.