Læremidler om læremidler - Hansen, Thomas Illum (Læremiddeldidaktik, 2008)
Artiklen præsenterer Læremiddel.dk’s hidtil største projekt, “Læremidler om læremidler”, der handler om vurdering af læremidler i læreruddannelsen. Projektet dækker skolens seks store fag og fagblokke, og formålet er at styrke lærere og lærerstuderendes analytiske bevidsthed om læremidler.