Læremiddelvurdering i skolen - Hansen, Jens Jørgen (Læremiddeldidaktik, 2008)
Artiklen præsenterer 4 modeller til vurdering af læremidler. Læremiddelvurderinger foregår i forskellige arenaer med forskellige aktører og med forskellige formål: som del af lærerens didaktiske opgave, som del af fagteamets faglige udvikling, som del af skolebibliotekarens formidling og vejledning og som del af skolens organisatoriske udvikling.