Læreres brug af iSkriv - Gissel, Stig Toke (Læremiddeldidaktik, 2015)
I dette casestudie undersøges læreres brug af et didaktisk, digitalt læremiddel. Gennem interviews med tre lærere på mellemtrinnet i den danske folkeskole afdækkes deres brug og vurdering af et digitalt læremiddel.