Fra app’ernes planet til klasserummet: Apps i fagundervisningen - Slot, Marie Falkesgaard; Bundsgaard, Jeppe; Gissel, Stig Toke; Hansen, Thomas Illum; Lorentzen, Rasmus Fink (Læremiddeldidaktik, 2013)
Artiklen henvender sig til lærere og konsulenter, som ønsker at kvalificere deres fagsprog i arbejdet med apps og undervisningsdesign. Med udgangspunkt i læremiddeldidaktikken udpeger vi en række kategorier og begreber, som læreren kan anvende i sit arbejde med at analysere og vurdere hvilke handle- og betydningsmuligheder, der er indbygget i hhv. funktionelle, didaktiske og semantiske apps. Med afsæt i disse begreber giver vi praksisnære bud på, hvordan apps på forskellig vis kan indbygges i fagundervisningen.