Tværinstitutionel projektledelse: Særlige udfordringer, særlige styrker - Christiansen, René B. (Læremiddeldidaktik, 2013)
- Et unikt samarbejde mellem forskere fra læremiddel.dk, konsulenter fra CFU og undervisere på læreruddannelsen omkring at studere og kortlægge læreres læremiddelbrug og læremiddelkultur i skolen.