Teori – praksisspørgsmålet og bloggen som læremiddel - Carlsen, Dorthe; Gerken, Sven (Læremiddeldidaktik, 2011)
Kan bloggen som læremiddel bidrage til koblingen mellem studie og praktik?” er det centrale spørgsmål, som artiklens forfattere stiller med udgangspunkt i tre eksperimenter i POL.