Ledelse og læremidler - Christensen, Ove; Christensen, René B. (Læremiddeldidaktik, 2010)
Skoleledere spiller en central rolle i læremiddelkulturen på skolen. Ledere kan både fungere som aktive igangsættere af nye læremiddelkulturer og som aktive deltagere i diskussionen om, hvad “et godt digitalt læremiddel” egentlig dækker over.