Vurderingskriterier i forbindelse med valg af læremidler til distributionssamlingerne på CFU’erne - Sørensen, Elsebeth (Læremiddeldidaktik, 2010)
Vurdering og formidling af læremidler er et af cfu’ernes kerneområder. Artiklen redegør for en undersøgelse af, hvilke vurderingskriterier cfu’erne anvender i forbindelse med udvælgelse af læremidler til indkøb. Endvidere diskuteres vurderingskriteriernes rolle i cfu’ernes formidlingsopgaver, og der peges på fremtidige perspektiver i cfu’ernes arbejde med læremiddelformidling.