Formidling af computerspil i danskundervisningen - Hoff, Birger; Sørensen, Elsebeth (Læremiddeldidaktik, 2010)
Folkeskolens litteraturundervisning har tradition for at inddrage klassiske, kunstneriske udtryksformer som billedkunst og film. Artiklen argumenterer for at inddrage computerspillet i danskundervisningen som en udtryksform, der optager mange børn. Artiklen beskriver computerspil som et læremiddel og præsenterer overvejelser over, hvordan cfu’er kan håndtere og formidle brugen af computerspillet som læremiddel.