IT i folkeskolen - Hansen, Thomas Illum (Læremiddeldidaktik, 2009)
I kølvandet på offentliggørelsen af en landsdækkende undersøgelse af it i folkeskolen og de gymnasiale ungdomsuddannelser greb Thomas Illum Hansens pennen for at uddybe undersøgelsens resultater. Kronikken har tidligere været offentliggjort via Folkeskolen.