Narrativitet i læremidler - Poulsen, Jens Aage (Læremiddeldidaktik, 2009)
For at beskæftige sig med historie må fortiden iscenesættes som en sammenhængende beretning – bl.a. i form af læremidler til undervisningen. Emnet for denne artikel er en drøftelse af fortællingens funktion i nordiske historiebøger.