Findes læremiddelgenrer? - Hansen, Jens Jørgen; Carlsen, Dorthe (Læremiddeldidaktik, 2009)
Hvad kan man forstå ved sammenstillingen “læremidler” og “genre”, og hvorfor er det interessant og relevant at beskæftige sig med læremiddelgenrer? Artiklens to forfattere giver her et perspektiv på læremidler i faget dansk.