Anmeldelser 2009 - Arkæologisk Selskab, Jysk (Kuml, 2009)
Emma Bentz: I stadens skugga. Den medeltida landsbygden som arkeologiskt forskningsfält (Mette Svart Kristiansen Line Bjerg: Romerske Denarfund fra Jyske Jernalderbopladser – En Arkæologisk Kulegravning (Thomas Grane) Helen Clarke & Kristina Lamm (red.): Excavations at Helgö XVII (Margrethe Watt) Walter Dörfler & Johannes Müller (red.): Umwelt – Wirtschaft – Siedlungen im dritten vorchristlichen Jahrtausend Mitteleuropas und Südskandinaviens. Internationale Tagung Kiel 4.-6. November 2005 (John Simonsen) Peter Gammeltoft, Søren Sindbæk & Jens Vellev (red.): Regionalitet i Danmark i vikingetid og middelalder. Tværfagligt symposium på Aarhus Universitet 26. januar 2007 (Karl-Erik Frandsen) Annika Larsson: Klädd Krigare. Skifte i skandinaviskt dräktskick kring år 1000 (Ulla Mannering) Henriette Lyngstrøm: Dansk Jern: en kulturhistorisk analyse af fremstilling, fordeling og forbrug (Jørgen A. Jacobsen) Søren Olsen: Udflugt til fortiden. Guide til 80 gådefulde fortidsminder i Danmark (Palle Eriksen) Ditlev L. Mahler: Sæteren ved Argisbrekka. Økonomiske forandringer på Færøerne i vikingetid og tidlig middelalder (Hans Skov) Peter Rowley-Conwy: From Genesis to Prehistory. The Archaeological Three Age System and its contested reception in Denmark, Britain, and Ireland (Anne Katrine Gjerløff) Henrik Skousen: Arkæologi i lange baner. Undersøgelser forud for anlæggelsen af motorvejen nord om Århus 1998-2007 (Lotte Hedeager) Dagfinn Skre (red.): Means of Exchange. Dealing with Silver in the Viking Age (Jens Christian Moesgaard) David M. Wilson: The Vikings in the Isle of Man (Ray Moore)