Anmeldelser 2006 - Arkæologisk Selskab, Jysk (Kuml, 2006)
Mogens Bencard, Aino Kann Rasmussen & Helge Brinch Madsen (eds.): Ribe Excavations 1970-76, Volume 5. (Hans Krongaard Kristensen) Jostein Bergstøl (ed.): Scandinavian Archaeological Practice – in Theory. Proceedings from the 6. Nordic TAG, Oslo 2001. (Jeanette Varberg) Vagn Fabritius Buchwald: Iron and steel in ancient times. (Jørgen A. Jacobsen) Klaus Ebbesen: The Battle Axe Period – Stridsøksetid. (Mogens Hansen) Eva Hübner: Jungneolitisch Gräber auf der Jütischen Halbinsel. Typologische und chronologische Studien zur Einzelgrabkultur. (Mogens Hansen) Silke Eisenschmidt: Grabfunde des 8. bis 11. Jahrhunderts zwischen Kongeå und Eider. Zur Bestattungssitte der Wikingerzeit im südlichen Altdänemark. (Anne Christina Sørensen) Berit Valentin Eriksen (red.): Stenalderstudier. Tidligt mesolitiske jægere og samlere i Sydskandinavien. (Søren A. Sørensen) Per Ethelberg, Nis Hardt, Bjørn Poulsen og Anne Birgitte Sørensen: Det sønderjyske landbrugs historie – jernalder, vikingetid og middelalder. (Claus Kjeld Jensen) Svante Fischer: Roman Imperialism and Runic Literacy. The Westernization of Northern Europe (150-800 AD). (Klavs Randsborg) Joachim Herrmann: Ralswiek auf Rügen. Die slawisch-wikingischen Siedlungen und deren Hinterland. Teil III – Die Funde aus der Hauptsiedlung. (Søren M. Sindbæk) George Indruszewski: Man, Ship, Landscape. Ships and seafaring in the Oder Mouth area AD 400-1400. A case study of an ideological context. Publications from the National Museum. Studies in Archaeology and History Vol. 9. (Otto Uldum) Jesper Hjermind, Mette Iversen og Hans Krongaard Kristensen (red.): Viborg Søndersø 1000-1300. Byarkæologiske undersøgelser 1981 og 1984-85. (Anna Helena Petersén) Mette Iversen, David Earle Robinson, Jesper Hjermind, Charlie Christensen (red.): Viborg Søndersø 1018-1030. Arkæologi og naturvidenskab i et værkstedsområde fra vikingetid. (Anna Helena Petersén) Judith Jesch: Ships and Men in the Late Viking Age. The Vocabulary of Runic Inscriptions and Skaldic Verse. (Otto Uldum) Asger Jorn, Gérard Franceschi, Bente Magnus: Mennesker, guder og masker – i nordisk jernalderkunst, bind 1. Fuglen, dyret og mennesket – i nordisk jernalderkunst, bind 2. (Ulla Lund Hansen) Flemming Kaul, Martin Stoltze, Finn Ole Nielsen og Gerhard Milstreu: Helleristninger. Billeder fra Bornholms bronzealder. (Einar Østmo) Berit Johnsen: The Cosmic Wedding – a New Interpretation of Southern Scandinavian Rock Carvings, Stonehenge and other Manifestations of Bronze Age Religion. (Einar Østmo) Jan Kock & Else Roesdahl (red.): Boringholm – en østjysk træborg fra 1300-årene. (Anders Ödman) P. Lagerås & B. Strömberg (red.): Bronsåldersbygd 2300-500 f.Kr. Skånska spår – arkeologi längs Västkustbanan, Bd.5. (Lotte Hedeager) Mette S. Kristiansen (red): Tårnby. Gård og landsby gennem 1000 år. (Lotte Hedeager) Valter Lang (red.): Culture and material culture. (Søren M. Sindbæk) Lene Melheim, Lotte Hedeager og Kristin Oma: Mellom himmel og jord. Foredrag fra et seminar om religionsarkeologi, Isegran 31. januar- 2. februar 2002. (Jens Peter Schjødt) S. Mäntylä (red.): Rituals and relations. Studies on the society and material culture of the Baltic Finns. (Julie Lund) Lars Pilø: Bosted – urgård – enkeltgård. En analyse av premissene i den norske bosetningshistoriske forskningstradisjon på bakgrunn av bebyggelsesarkeologisk feltarbeid på Hedemarken. (Henrik Thrane) Neil Price: The Viking Way. Religion and War in Late Iron Age Scandinavia. (Else Roesdahl) T. Douglas Price og Anne Birgitte Gebauer (red.): Smakkerup Huse. A Late Mesolithic Coastal Site in Northwestern Zealand, Denmark. (Lasse Sørensen) Katalin Schmidt Sabo: Vem behöver en by? Kyrkheddinge, struktur och strategi under tusen år. (Mette Svart Kristiansen) Katalin Schmidt Sabo: Den medeltida byns sociala dimensioner. (Mette Svart Kristiansen) Starigard / Oldenburg: Hauptburg der Slawen in Wagrien. V. Naturwissenschaftliche Beiträge. (Peter Hambro Mikkelsen)