Anmeldelser 2023 - Jysk Arkæologisk Selskab (Kuml, 2025)
Cat Jarman: Flodernes konger – Vikingernes rejser fra Skandinavien til Silkevejen (Sara Croix) Bodil Møller Knudsen, Lennart S. Madsen & Frauke Witte (red.): Potter, krukker og fade. Lokalt fremstillet lertøj i Danmark og Hertugdømmerne 1600-1850 (Jan Kock) Kristian Kristiansen: Archaeology and the Genetic Revolution in European Prehistory (Louise Felding) Mette Svart Kristiansen & Lars Christian Bentsen (red.): Landbebyggelsens struktur (Hans Skov) Mette Svart Kristiansen, Morten Søvsø & Anders Hartvig (red.): Landskaber og strategier. Sociale miljøer og identitet (Hans Skov) Stefan Larsson (red.): Kvarteret Sankt Mikael. Arkeologi 1904-2020 (Jes Wienberg) Per Kristian Madsen: Guds huse på landet. 100 danmarkshistorier (Jes Wienberg) Finn Ole Sonne Nielsen og Poul Otto Nielsen: Limensgård. Houses from the Early, Middle and Late Neolithic on Bornholm (Torsten Madsen) Teresa Østergaard Pedersen: Eigi Einhamr. Jernalderens guldbrakteater og den åbne krop som form (Kent Otte Laursen) Søren Sindbæk (red.): Northern Emporium. Vol. 1 The making of Viking Age Ribe (Christian Løchsen Rødsrud) Søren Sindbæk (red.): Northern Emporium. Vol. 2 The networks of Viking-Age Ribe (Christian Løchsen Rødsrud) Sandra L. López Varela (red.): Women in Archaeology. Intersectionalities in Practice Worldwide (Katrine Balsgaard Juul) Alasdair Whittle, Joshua Pollard & Susan Greaney (red.): Ancient DNA and the European Neolithic: Relations and Descent (Niels Nørkjær Johannsen) Rane Willerslev, Lasse Vilien Sørensen, Mads Dengsø Jessen & Henrik Hvenegaard Mikkelsen: En historie om mennesket – Homo sapiens og meningen med tilværelsen (Ole Høiris)