Anmeldelser 2022 - Arkæologisk Selskab, Jysk (Kuml, 2024)
Hans Browall: Stenålder vid Tåkern (Uffe Rasmussen) Frands Herschend: The pre-Carolingian Iron Age in South Scandinavia. Social stratification and Narrative (Mads Dengsø Jessen) Rasmus Birch Iversen, Stine Vestergaard Laursen & Nina Helt Nielsen (red.): Døden i Centrum – Yngre jernalders gravfund i Region Midtjylland (Torben Trier Christiansen) Xenia Pauli Jensen (red.): Smedens rum 2 og 3 (Martin Winther Olesen) Hans Krongaard Kristensen: Asmild Kirke og Kloster (Jes Wienberg) Rena Maguire: Irish Late Iron Age Equestrian Equipment in its Insular and Continental Context (Xenia Pauli Jensen) Eigil Nikolaisen, Peter Birch & Per Nielsen (red.): Under Harjas fane. Arkæologi af hjertens lyst (Jens Jeppesen) Jonas Monié Nordin: The Scandinavian Early Modern World. A Global Historical Archaeology (Jes Wienberg) Anne Pedersen & Merethe Schifter Bagge (red.): Horse and rider in the Late Viking Age – Equestrian burial in perspective (Sara Heil Jensen) Sven Rosborn (med bidrag af Tomas Sielski): Vikingakungens guldskatt. Om upptäckten av ett unikt manuskript, kung Harald Blåtands grav och placeringen av fästet Jomsborg (Jes Wienberg) Ingunn Marit Røstad: The Language of Jewellery. Dress-accesories and Negotiations of Identity in Scandinavia, c. AD 400-650/700 (Katrine Balsgaard Juul) Tobias Torfing: Northern Networks. An Analysis of Three Neolithic Enclosures from the Jutland Peninsula (Torsten Madsen)