Anmeldelser 2021 - Arkæologisk Selskab, Jysk (Kuml, 2022)
Knut Ivar Austvoll, Marianne Hem Eriksen, Per Ditlef Frederiksen, Lene Melheim, Lisbeth Prøsch-Danielsen & Lisbeth Skogstrand: Contrasts of the Nordic Bronze Age. Essays in Honour of Christopher Prescott (Heide Wrobel Nørgaard) Sandie Holst & Poul Otto Nielsen (eds.): Excavating Nydam. Archaeology, Palaeoecology and Preservation. The National Museum’s Research Project 1989-99 (Xenia Pauli Jensen) Mogens Høegsberg, Dorthe Haahr Kristiansen, Lars Krants Larsen, Jette Linaa, Hans Skov & Michael Vinter: Bebyggelse på Samsø i vikingetid og middelalder (Mogens Bo Henriksen) Lutz Klassen (ed.): The Pitted Ware Culture on Djursland. Supra-regional significance and contacts in the Middle Neolithic of southern Scandinavia (Lasse Sørensen) Andrzej Kokowski: Illerup Ådal 15: Kleinfunde zivilen karakters (Andres S. Dobat) Hans Krongaard Kristensen: Øm Kloster (Jes Wienberg) Stine Vestergaard Laursen og Rasmus Birch Iversen med bidrag af Peter Mose Jensen og Mads Bakken Thastrup: Hummelure. Landsby, langhus og Landbrug i Østjyllands yngre jernalder (Sune Villumsen) Jette Linaa (ed.): Urban diaspora. The Rise and Fall of Diaspora Communities in Early Modern Denmark and Sweden. Archaeology – History – Science (Göran Tagesson) Bente Sven Majchczack: Die Rolle der nordfriesischen Inseln im frühmittelalterlichen Kommunikationsnetzwerk Studien zur Landschafts- und Siedlungsgeschichte im südlichen Nordseegebiet vol. 11 (Morten Søvsø) Bjarne Henning Nielsen, Tine Nord Raahauge, Peter Steen Henriksen & Jan Harrild: Smedegård. A village mound from the Early Iron Age near Nors in Thy, north-west Denmark (Per Ole Rindel) Torben Sarauw: Bejsebakken. En nordjysk bebyggelse fra yngre jernalder og vikingetid (Lone Gebauer Thomsen) Morten Søvsø: Ribe 700–1050. From Emporium to Civitas in Southern Scandinavia. Ribe Studier 2 (Sven Kalmring) Katja Winkler: Ahrensburgien und Swiderien im mittleren Oderraum. Technologische und typologische Untersuchungen an Silexartefakten der Jüngeren Dryaszeit (Kristoffer Buch Pedersen) Jørgen Witte: Aabenraa i Højmiddelalderen – ca 1230-1375 (Lars Chr. Bentsen)