Anmeldelser - Arkæologisk Selskab, - (Kuml, 2021)
Rica Annaert, Tim Bellens, Pieterjan Deckers, Frans Theuws, Dries Tys, Robert van Dierendonck, Luc van Impe, Johan Veeckman og Laurent Verslype (red.): Early medieval waterscapes. Risks and opportunities for (im)material cultural exchange (Jens Ulriksen) Adam Cieśliński og Bartosz Kontny (red.): Interacting Barbarians. Contacts, Exchange and Migrations in the First Millennium AD. (Rasmus Birch Iversen) Thomas Søes Finderup: Saga Oseberg. Rekonstruktion af et vikingeskib (Otto Uldum) Svein H. Gullbekk og Anette Sættem: Norske Myntfunn 1050-1319, Penger, kommunikasjon og fromhetskultur (Helle W. Horsnæs) Ole Høiris og Peter K.A. Jensen (red.): Evolutionens menneske – menneskets evolution. Om aben, der blev verdens herre (Trine Kellberg Nielsen) Mette Svart Kristiansen & Charlotte Boje H. Andersen (red.): Bygning og bolig, gård og toft. Middelalderens Rurale Danmark (Anna Severine Beck) Marianne Rasmussen Lindegaard: Danmarks oldtid i landskabet. Fra rensdyrjægere til vikingekongerne – 72 fortællinger om vores forfædre (Lise Frost) Eva Mortensen & Rubina Raja (red.): Store danske arkæologer på jagt efter fortidens byer (Christopher Prescott) Tinna Møbjerg, Ulla Mannering, Hans Rostholm og Lise Ræder Knudsen (red.): The Hammerum Burial Site. Customs and Clothing in the Roman Iron Age (Lise Bender Jørgensen) Sigmund Oehrl: Die Bildsteine Gotlands. Probleme und neue Wege ihrer Dokumentation, Lesung und Deutung (Peter Pentz) Lis Helles Olesen, Esben Schlosser Mauritsen & Mathias Christiansen Broch: Luftarkæologi 2. Luftfotos, droner, laser og geofysik (Ole Risbøl) Alexandra Pesch & Michaela Helmbrecht (eds.): Gold foil figures in focus. A Scandinavian find group and related objects and images from ancient and medieval Europe. Advanced studies in ancient iconography I. Papers from an international and interdisciplinary workshop organized by the Centre for Baltic and Scandinavian Archaeology (ZBSA) in Schleswig, Schloss Gottorf, October 23rd-25th 2017 (Kent Otte Laursen) Linda Qviström: Rum utan utsikt. Fönster och ljus i medeltida byggnader (Jes Wienberg) Lotte Reedtz Sparrewohn, Otto Thomas Kastholm & Poul Otto Nielsen (eds.): Houses for the Living. Two-aisled houses from the Neolithic and Early Bronze Age in Denmark (Mats Larsson) Claus Frederik Sørensen: Nyborg fæstning. Middelalder & renæssance (Bjørn Westerbeek Dahl) Jens Ulriksen: Vester Egesborg. En anløbs- og togtsamlingsplads fra yngre germansk jernalder og vikingetid på Sydsjælland (Torben Sarauw) Jeanette Varberg: Viking. Ran, ild og sværd (Søren M. Sindbæk)